Известие

Collapse
No announcement yet.

Размер на чистачките на Alfa Romeo 156

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

здравейте колеги ,в тоя магазин има само една чистачка налична,но може да се поръчат 530мм са в горния пост снимах мойта ама неса много хубави снимките 10,80 лв/бройката
    алфа ромео 156 1.8 тс -на части
    алфа ромео 164 2.0тс -на части
    нисан примера п10 1,6 16в хечбек
    sigpic

Comment

Вчера си купих от ЕКО 2 чистачки (по отделно ги продават) 55 и 53 см - по 6 лв бройката. В снощния дъжд се справиха прилично. Ще видя колко ще издържат.

Другият вариант там беше 2 комплекта Champion - за около 60 лв. Ако някой се навие, може да правим партия и да ги разделим - по 30 лв комплекта.

Comment

мойта лявата е шампион 550 мм и я взех за 10лв с отстъпка от 5 години карам с шампион(не с една а ги сменям)и ги продават на бройка не комплект на козлудуй и мария луиза на ъгъла няма смисъл да давате 60 лева за 2броя а за дясната тоя вариант с шампиона нестава пробвах го
        пп за 156 става въпрос с 164 нямах този проблем
        алфа ромео 156 1.8 тс -на части
        алфа ромео 164 2.0тс -на части
        нисан примера п10 1,6 16в хечбек
        sigpic

Comment

взимаш бош или чампион с размер 550 шофьорската ,а пасажерската 450 ( това при положение,че не е извита ). така е при мен
          Attached Files
          Alfa Romeo 156 1.8 ех
          Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDM

Comment

задна чистачка ми трябва за вагончето че мойта май се криви
            156 2.4 JTD sportwagon 140hp 2000

Comment

Първоначално публикувано от dimi bs Покажи съобщение
              задна чистачка ми трябва за вагончето че мойта май се криви
              Колега какво имаш предвид под криви се?
              Аз си взех за моя вагон само перо, отрязох си съответната дължина и засега съм доволен. Добре си чсти като за 2 лв .
              Ако ти е изкривена позицията на самото рамо(да стои по-нагоре или по-надолу) и ако излиза извън стъклото би трябвало да може да се регулира.
              Алфа Ромео 156 Sportwagon 1.8 TS '02

Comment

понеже е пластмасова и има луфт между рамото и тая част на която е перото и при движение се криви и ще ми надере стъклото.та от къде да си купя нова за да я сменя
                156 2.4 JTD sportwagon 140hp 2000

Comment

Първоначално публикувано от Romko Покажи съобщение
                  Колега какво имаш предвид под криви се?
                  Аз си взех за моя вагон само перо, отрязох си съответната дължина и засега съм доволен. Добре си чсти като за 2 лв .
                  Ако ти е изкривена позицията на самото рамо(да стои по-нагоре или по-надолу) и ако излиза извън стъклото би трябвало да може да се регулира.
                  И аз съм така. Купих си чистачки, като от тях ползвам само гуменото перо. Останалото си е от оригиналните чистачки. Пак мисля да направя така.
                  Alfa Romeo 1.8 TS `98
                  sigpic

Comment

премествам си питанките от темата за 147 на 156 спортвагон.
                    ================

да не отварям нова тема.
                    задната ми чистачка все по-често отказва да работи. помпичката си пръска, но рамото си е с характер.
                    прдполагам, че не е от лостчето на волана а някъде по веригата....
                    някой имал ли е подобен проблем?

ами, ту работи, ту не.
                    и в тая връзка. вие как си отваряте 5та врата? аз я хващам за основата на рамото на чистачката и допускам, че може и да съм прецакал нещо.
                    sigpic156 SW 2001 бивша.

Comment

Колеги имам въпрос относно безраменните чистачки(банани).
                      Ако слагам такива лявата разбрах,че трябва да е 55см ок,но дясната(пасажерската) колко трябва да е 53см?? или по-малка,тъй като малко се обърках от всичките постове.

Alfa Romeo 156 1.8 TS 144hp

Comment

Колега , миналата седмица и аз си купих тип Банан - лявата е 55 , дясната взех 53 и така си пишеше , че е пасажерска за 156 и се оказа че ми е леко дълга в края...
                        Victor Ivanov A+ - 2009 Karting Champion of Bulgaria.
                        Aprilia Sportcity 200 & Alfa 156 2.0 Twin Spark Distinctive

Comment

В такъв случай,вадиш тапата в края,режеш и си слагаш пак тапата......по принцип,аз хич не съм доволен от тия чистачки.
                          156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
                          147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
                          159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

Comment

Аха , мерси за съвета колега. Иначе чистят много тихо и приятно чистачките , но... трябваше един Бош Аеро Туин да взема....
                            Victor Ivanov A+ - 2009 Karting Champion of Bulgaria.
                            Aprilia Sportcity 200 & Alfa 156 2.0 Twin Spark Distinctive

Comment

Според един сайт за чистачки за алфа ромео 156 лявата трябва да е 55см,а пасажерската 50см.Мисля да пробвам този вариант,ако стане ще ви кажа
                              Alfa Romeo 156 1.8 TS 144hp

Comment

За проба сложих 60/55см (24"/22"). На шофьорската заспа, но наистина 55 са много за пасажерската и се качва по пластмасарията в края. Явно 53 си е размера там.

Иначе са от модерните пластмасови, но се получава един ефект при тях - шофьорската като се вдигне вертикално и водата не се отделя добре, а се увлича и се връща зад чистаката на 5-10 см към средата на стъклото. С Бошчето такива филми нямаше.
                                Недозавиване е когато се халосаш у дувара с предницата
                                Презавиване е когато се халосаш у дувара със задницата
                                Мощност е колко бързо ще се халосаш у дувара
                                Въртящ момент е колко далече ще влачиш дувара...

Comment

Working...
                                X