здравейте колеги ,в тоя магазин има само една чистачка налична,но може да се поръчат 530мм са в горния пост снимах мойта ама неса много хубави снимките 10,80 лв/бройката
Известие
Collapse
No announcement yet.
Размер на чистачките на Alfa Romeo 156
Collapse
X
-
Вчера си купих от ЕКО 2 чистачки (по отделно ги продават) 55 и 53 см - по 6 лв бройката. В снощния дъжд се справиха прилично. Ще видя колко ще издържат.
Другият вариант там беше 2 комплекта Champion - за около 60 лв. Ако някой се навие, може да правим партия и да ги разделим - по 30 лв комплекта.
Comment
-
мойта лявата е шампион 550 мм и я взех за 10лв с отстъпка от 5 години карам с шампион(не с една а ги сменям)и ги продават на бройка не комплект на козлудуй и мария луиза на ъгъла няма смисъл да давате 60 лева за 2броя а за дясната тоя вариант с шампиона нестава пробвах го
пп за 156 става въпрос с 164 нямах този проблемалфа ромео 156 1.8 тс -на части
алфа ромео 164 2.0тс -на части
нисан примера п10 1,6 16в хечбек
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от dimi bs Покажи съобщениезадна чистачка ми трябва за вагончето че мойта май се криви
Аз си взех за моя вагон само перо, отрязох си съответната дължина и засега съм доволен. Добре си чсти като за 2 лв.
Ако ти е изкривена позицията на самото рамо(да стои по-нагоре или по-надолу) и ако излиза извън стъклото би трябвало да може да се регулира.Алфа Ромео 156 Sportwagon 1.8 TS '02
Comment
-
Първоначално публикувано от Romko Покажи съобщениеКолега какво имаш предвид под криви се?
Аз си взех за моя вагон само перо, отрязох си съответната дължина и засега съм доволен. Добре си чсти като за 2 лв.
Ако ти е изкривена позицията на самото рамо(да стои по-нагоре или по-надолу) и ако излиза извън стъклото би трябвало да може да се регулира.Alfa Romeo 1.8 TS `98
sigpic
Comment
-
премествам си питанките от темата за 147 на 156 спортвагон.
================
да не отварям нова тема.
задната ми чистачка все по-често отказва да работи. помпичката си пръска, но рамото си е с характер.
прдполагам, че не е от лостчето на волана а някъде по веригата....
някой имал ли е подобен проблем?
ами, ту работи, ту не.
и в тая връзка. вие как си отваряте 5та врата? аз я хващам за основата на рамото на чистачката и допускам, че може и да съм прецакал нещо.sigpic156 SW 2001 бивша.
Comment
-
Колеги имам въпрос относно безраменните чистачки(банани).
Ако слагам такива лявата разбрах,че трябва да е 55см ок,но дясната(пасажерската) колко трябва да е 53см?? или по-малка,тъй като малко се обърках от всичките постове.
Alfa Romeo 156 1.8 TS 144hp
Comment
-
За проба сложих 60/55см (24"/22"). На шофьорската заспа, но наистина 55 са много за пасажерската и се качва по пластмасарията в края. Явно 53 си е размера там.
Иначе са от модерните пластмасови, но се получава един ефект при тях - шофьорската като се вдигне вертикално и водата не се отделя добре, а се увлича и се връща зад чистаката на 5-10 см към средата на стъклото. С Бошчето такива филми нямаше.Недозавиване е когато се халосаш у дувара с предницата
Презавиване е когато се халосаш у дувара със задницата
Мощност е колко бързо ще се халосаш у дувара
Въртящ момент е колко далече ще влачиш дувара...
Comment
Comment